Agentia full-service de relationship marketing Kinecto a anuntat lansarea oficiala a videoblogului specializat Businesstv, proiectul fiind sprijinit de Bucharest School of Management
Videoblogul www.businesstv.ro isi propune crearea cadrului virtual potrivit pentru un schimb de experienta constant intre oamenii de afaceri din Romania, potrivit initiatorilor proiectului. Businesstv.ro va contine interviuri cu si despre oamenii cu experienta si competente in mediul de afaceri din Romania.

Materialele filmate, care vor avea o durata de aproximativ cinci minute, vor prezenta povesti de succes, sfaturi si perspective inedite asupra mediului de afaceri din Romania. Informatiile vor fi oferite de oameni cu experienta si cu un parcurs de business relevant. Domeniile de competenta explorate sunt: management, marketing, comunicare, publicitate, resurse umane, cercetare, iar specialistii selectati pentru a fi intervievati sunt nume importante si reprezentative pentru aceste arii de activitate.

“In timp, speram sa acumulam o baza de date ce acopera cat mai bine lista numelor importante din aceste domenii. Asteptam si propuneri din partea publicului nostru in legatura cu subiecte sau nume pentru viitoarele interviuri", spune Radu Ionescu, co-fondator si managing director Kinecto.

"Numai in ziua de teste, 23 mai 2007, numarul de vizualizari a trecut de 100, prin urmare ne asteptam sa fim urmariti cu interes si sa primim un feedback constant. Speram ca audienta noastra sa gaseasca interviurile utile si sa se realizeze un schimb de know-how prin interactiunea creata de acest cadru", incheie Radu Ionescu.

“Motivul pentru care Bucharest School of Management s-a implicat in Businesstv.ro este interesul de a sprijini si dezvolta comunitatea oamenilor de afaceri”, spune Adriana Dutescu, Director Bucharest School of Management. "Stim cu totii cat de important este timpul pentru un om de afaceri dar si cat de importanta este nevoia de a fi la curent cu ce se intampla in mediul de business. Asa am ajuns la concluzia ca videoblogul este o solutie perfecta: livreaza informatii relevante si know-how rapid si bine targetat”, a adaugat Adriana Dutescu.

Interviurile sunt realizate de catre Andreea Retea, cunoscuta internautilor datorita blogului personal, http://andressa.ro. Frecventa va fi de cateva interviuri pe saptamana pana la sfarsitul anului 2007 cu posibilitatea de a continua proiectul si in 2008 in functie de feedbackul primit de la audienta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri