Agentia de publicitate Lowe & Partners a lansat, in ianuarie, divizia digitala eLowe, care va fi condusa de Cristian Pantazi (foto).
Noua divizie eLowe va oferi servicii specializate in dezvoltarea de solutii integrate de comunicare in spatii alternative. Potrivit reprezentantilor companiei, eLowe pune la dispozitia clientilor mijloace de comunicare diverse, de la site-uri si presa traditionala, la alternative de ultima generatie, sms, mms, platforme web si comunitati virtuale.

"Cred ca piata romaneasca de advertising ar trebui sa se alarmeze putin in ceea ce priveste digitalul. Cine nu prinde trenul in maxim un an poate sa isi inchida gara", a declarat Cristian Pantazi, eThinker si head of eLowe.

Agentia de publicitate Lowe&Partners din Romania este afiliata retelei internationale Lowe&Partners, parte din grupul Interpublic din care mai fac parte agentiile de media Initiative si Brand Connection, agentia de healthcare communication Medic One si cea de relatii publice, Lowe PR.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri