Presedintele IAB Europe, Alain Heureux, va veni in Romania la sfarsitul lunii februarie, la invitatia Asociatiei IAB Romania, pentru a facilita colaborarea industriei romanesti de publicitate interactiva cu forul european.
La prima sa vizita in Romania, Alain Heureux va discuta cu membrii Consiliului Director al IAB Romania despre aderarea Asociatiei IAB Romania la federatia internationala IAB Europe, si se va intalni cu reprezentantii industriei la conferinta Digital Marketing Forum, unde va sustine o prezentare pe tema tendintelor europene in publicitate online.

Digital Marketing Forum, singurul eveniment din Romania dedicat marketingului online si mobil, va avea loc pe 27 februarie 2008, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. In urma parteneriatului intre IAB
Romania si Evensys, organizatorul conferintei Digital Marketing Forum, membrii Asociatiei IAB Romania si angajatii acestora beneficiaza de o reducere de 30% pentru participarea la acest eveniment.

“Peisajul media converge spre o platforma digitala «cross-media», iar legatura dintre branduri si consumatori este acum mai puternica si mai intensa ca niciodata”, spune Alain Heurex. “Este foarte important sa ne intalnim si sa facem schimb de idei si de «best practice» intre Est si Vest, pentru a gasi raspunsuri eficiente la nevoile si temerile publicitarilor. In lumea reala nu conteaza numarul de mesaje pe care le trimiti ci numarul de reactii generate de acestea! Astept cu nerabdare sa ne cunoastem la Bucuresti”, a adaugat Heurex.

„Piata locala de publicitate online a cunoscut o dezvoltare importanta in ultimii ani, de aceea infiintarea Asociatiei IAB Romania a fost mai mult decat necesara. Fiind organizatorul de evenimente cu cel mai mare portofoliu de evenimente dedicate marketingului si Internetului, Evensys saluta venirea lui Alain Heureux in Romania, considerand prezenta sa o oportunitate de a face auzita si mai tare vocea profesionistilor din publicitatea online locala”, spune Cristian Manafu, managing partner, Evensys.

IAB Europe este federatia europeana a Asociatiilor IAB nationale care inca din 1997 deruleaza activitati de standardizare, promovare si educare pentru a ajuta marketerii sa maximizeze noile canale digitale.
IAB Europe dezvolta standarde la nivel international ca parte dintr-un program global de a pune baze solide pentru dezvoltarea canalelor medi online. IAB Europe desfasoara proiecte de cercetare cu analisti recunoscuti la nivel mondial si sprijina birourile nationale IAB cu materiale educationale si de marketing.
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata numai pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing, Comunicare, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Asociatia IAB Romania a fost creata in anul 2006 si reuneste cele mai importante agentii de publicitate, furnizori de servicii in domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni. Este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma, care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri