NBC Universal Global Networks lanseaza pe piata romaneasca posturile SCI FI si Universal Channel, care vor difuza programe SF si de divertisment in limba romana, de la distribuitori precum NBC Universal, CBS Paramount si 20th Century Fox.
Programul SCI FI este dedicat genurilor SF, fantasy, horror si paranormal si va difuza, printre altele, seriale noi, prezentate in exclusivitate pentru piata romaneasca. Canalul Universal Channel va difuza programe de divertisment axate pe personaje, cu o combinatie de filme blockbuster de la Hollywood si seriale premiate din intreaga lume.

Adaugarea Universal Channel si SCI FI la brand-urile deja existente - Hallmark Channel, Movies 24 si KidsCo - fac din Romania a doua tara din Europa care ofera o gama atat de completa de canale din portofoliul NBC Universal Global Network. Versiunile localizate ale SCI FI si Universal Channel vor fi lansate pe platforma TV AKTA (denumita anterior MAX TV - nota red.), si vor oferi programe SF si de divertisment, intre care seriale premiate si filme blockbuster de la mai multi distribuitori, inclusiv NBC Universal, CBS Paramount si 20th Century Fox.

Colin McLeod, Managing Director (CEE), NBC Universal Global Networks, a afirmat ca Romania este de multa vreme cea mai de succes tara din Europa Centrala si de Est pentru Hallmark Channel, unul dintre produsele companiei. "Lansarea Universal Channel si SCI FI face parte dintr-o strategie completa de crestere pentru Romania, care este de multa vreme cea mai de succes tara din Europa Centrala si de Est, pentru Hallmark Channel. Canalele SCI FI si Universal ofera seriale si filme deosebite, care se vor impune rapid ca preferinte ale abonatilor romani prin cablu si satelit", a aratat Colin McLeod.

De asemenea, resedintele NBC Universal Global, Roma Khanna, a declarat ca aceste lansari arata planurile de expansiune ale companiei. "Aceste lansari strategice subliniaza planurile de expansiune ale NBC Universal Global Networks", a aratat Roma Khanna, President, NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives.

Programele SCI FI si Universal Channel sunt cuprinse in pachetul de baza analog si digital al platformei AKTA, sunt integral subtitrate in limba romana, si vor fi difuzate zilnic intre orele 9.00 - 3.00.

NBC Universal Global Networks face parte din NBC Universal, una dintre cele mai mari companii de media si divertisment din lume, care concepe, produce si lanseaza pe piata divertisment, stiri si informatii pentru un public de nivel global. Compania detine si opereaza mai multe canale distincte de divertisment, printre care SCI FI, 13th Street, Studio Universal, Universal Channel si Das Vierte in afara teritoriului SUA. Ca urmare a achizitionarii Sparrowhawk Media de catre NBC Universal, in octombrie 2007, NBC Universal Global Networks si-a completat portofoliul cu brand-urile Hallmark Channels, Movies 24, Diva TV si participatia Sparrowhawk in compania cu capital mixt KidsCo. Impreuna, aceste canale ajung in peste 130 milioane de camine din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Australia, America Latina si Asia. NBC Universal este detinut in proportie de 80% de General Electric si 20% de Vivendi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri