Competitia este deschisa oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii, care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de Relatii Publice cu rezultate deosebite
12 septembrie 2005 este data limita pana la care se pot realiza inscrieri pentru competitia Romanian Public Relations Award 2005. Ajuns la cea de-a treia editie, potrivit organizatorilor sai, intrecerea este cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii.

Competitia este deschisa oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii, care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de Relatii Publice cu rezultate deosebite. Anul acesta, competitia aduce ca noutate structurarea pe doua categorii principale: campanii comerciale si campanii non-comerciale. Se vor acorda premii de Aur si Argint, juriul urmand sa stabileasca numarul distinctiilor acordate. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distinctia "PR Person of the Year". Premii speciale vor fi acordate lucrarilor de marca, practice sau teoretice, realizate de catre studenti.

Conceptul de creatie este realizat de United Communications si se intituleaza "O data pe an oamenii de PR ies la lumina !". Premiile vor fi decernate pe data de 7 noiembrie 2005, in cadrul unei ceremonii festive, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel. Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura "Saptamana PR-ului Romanesc" (6-10 noiembrie 2005), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

"A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale sau publicului tinta ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania", a declarat Thomas Achelis, Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice.

Premiile de Relatii Publice sunt jurizate dupa standardele internationale de profesionalism, de catre experti romani si straini in comunicare, personalitati recunoscute pentru realizarile si expertiza lor in domeniul PR.

Anul acesta vor face parte din juriu: Profesorul Tony Meeahan din Marea Britanie, membru IPRA; Thomas Achelis, Presedintele CERP; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Tamas Barat, Vice-Presedinte CERP; Nelly Benova, Presedinta Asociatiei de PR din Bulgaria; Claudiu Saftoiu, Consilier Prezidential pe probleme de comunicare interna; Simona Miculescu, Ministerul Afacerilor Externe; Mircea Toma, Jurnalist Academia Catavencu; Gilda Lazar, Corporate Affairs Director in cadrul JT International; Mihaela Brezeanu, Director Markmedia; Dana Oancea, Forum for International Communications; Ion Vaciu, Director Comunicatii Mobile; Dan Apostol, Editor Executiv InvestRomania si Andreea Frost, Corporate Communications, Siemens.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri