Echipa Starlink a dat de dulce in luna iunie.
Pofta de Toffifee si Merci vine mancand, si, de acum inainte, lucrand impreuna cu Storck.
Pe langa bomboanele delicioase, au fost servite specialitati media: strategie, planning si buying.

Storck este prezenta in Romania din 1992, cu specialitatile de ciocolata Toffifee si Merci, caramele Mamba si Riesen, bomboanele Wherthets Original si napolitanele Knoppers.

Storck este o companie germana cu traditie, infiintata de Hugo Oberwelland in anul 1903 in localitatea Werther (Germania).

Storck a marcat istoria bomboanelor inca din 1936, cand a creat prima marca de bomboane Riesen.
In prezent este al doilea producator de specialitati de ciocolata din Europa.
Publicitate









STARLINK va marca istoria de acum incolo prin serviciile oferite noilor clienti, castigati la inceputul acestui an: Fuchs (condimente), Cristalex ( Campari, Jim Beam, Grants), BenQ, PuntoShop, Marex ( Imperial) si Magistra CC ( Contracept M).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri