Daca erai in cautarea unui dispozitiv care sa se descurce bine si la munca, si la divertisment, profita acum de campania Stock Busters si ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment.

Mai avantajos decat un laptop nou este un laptop cumparat la reducere, care sa aiba performante ridicate. Pe eMAG gasesti acum ultimele reduceri la laptopuri de munca si divertisment.
https://www.emag.ro/

Ultimele reduceri - Laptop HP ProBook

Laptopul are un design elegant, este subtire si usor, ceea ce permite utilizatorilor sa fie productivi, atat la birou, cat si in deplasare. Are un ecran cu o diagonala de 15,6 inch, Full HD. Sub carcasa ascunde un procesor Intel Core i7 quad-core tactat de 4,00 GHz, placa grafica discreta GeForce 930MX si 8GB memorie RAM. Acumulatorul poate duce pana la o zi de lucru si chiar mai mult, fiind dotat cu functia de incarcare rapida. Laptopul are o reducere de 25% si se gaseste aici.

Stock Busters - Laptop Apple MacBook Pro

Fanii Apple pot profita de campania de reduceri si sa-si cumpere un MacBook Pro redus cu 18%. Are un display cu diagonala de 13,3 inch. Ofera o performanta sporita datorita procesoarelor Intel Core m3, i5 si i7 de a saptea generatie. Va face fata sarcinilor zilnice, in utilizarea aplicatiilor si deschiderea fisierelor, precum si operatii avansate. Poti sa faci totul mai repede datorita stocarii SSD mai rapide si procesarii Turbo Boost de pana la 3,6 GHz. Il cumperi de aici.

Laptop de gaming la reducere - ASUS VivoBook 15

ASUS VivoBook 15 este alimentat de cel mai recent procesor Intel Core i7 cu generatie 8, cu memorie RAM DDR4 de pana la 16 GB si placa video optionala NVIDIA GeForce MX150 pentru imagini vizuale si experiente excelente in jocuri. Laptopul are un design dual-storage care combina vitezele rapide de date ale unui SSD cu capacitatile mari ale unui HDD. Este un laptop potrivit atat pentru sarcini zilnice, cat si pentru divertisment. Are o reducere de 29% si il poti cumpara de aici.

Laptop HP Notebook

Acest HP este cel mai ieftin laptop dintre recomandarile noastre. Are un procesor Intel Celeron N4000 de pana la 2.60 GHz, cu placa grafica UHD. Ecranul are o diagonala de 15,6 inch. Are 4GB memorie RAM si pana la 500GB capacitate de stocare. Este alimentat de o baterie de lunga durata, cu autonomie de 13 ore, care te va tine conectat, distrat si productiv toata ziua. Laptopul are o reducere de 23% si scade pana la 1.000 de lei. Il cumperi de aici.

Laptop la reducere - Lenovo IdeaPad 330

Modelul Ideapad 330 are o durata de viata de pana la 6 ore si sustine Rapid Charge - 15 minute de incarcare pentru 2 ore de utilizare. Dispune de rezolutie FHD pe un ecran de 15,6 inch. Laptopul este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 Mobile cu arhitectura grafica Radeon Vega. Rezolva cu usurinta cele mai intensive sarcini, editeaza poze si iti permite sa urmaresti emisiunile preferate in format HD. Laptopul se descurca foarte la sarcini cu diferite niveluri dificultate, precum editare foto, multitasking, gaming, filme HD, browsing si editare video simpla. Il comanzi de aici, cu o reducere de 14%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri