Laptopurile la reducere din campania "eMAGIA Sarbatorilor", a celor de la eMAG, fac parte dintr-o gama diversa de gadgeturi ale caror preturi au fost reduse cu ocazia sarbatorilor de iarna. Ti-am pregatit 3 modele din care sa iti alegi.

Laptopurile la reducere din campania "eMAGIA Sarbatorilor" pe care ti le-am ales au preturi cu pana la 30% mai mici si pot reprezenta cadoul potrivit pe care sa il faci celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Laptopuri la reducere: 3 modele cu pana la 30% mai ieftine

Laptopuri la reducere

Laptop 2 in 1 Acer One la reducere cu 30%

Laptopul 2 in 1 Acer One din campania de reduceri “eMAGIA Sarbatorilor”, a celor de la eMAG, are un procesor Intel, un display HD cu diagonala de 10.1 inch si o rezolutie de 1.280 x 800 pixeli. Capacitatea de memorie este de 2 GB, placa video este integrata, iar capacitatea de stocare este de 32 GB. Il puteti cumpara cu o reducere de 30% de AICI.

Laptop Lenovo IdeaPad la reducere cu 27%

Laptopul Lenovo IdeaPad, din campania de reduceri a celor de la eMAG, are un procesor Intel i7 si un display LCD LED cu o diagonala de 15.6 inch. Hard Disk-ul are o capacitate de stocare de 1 TB si o viteza de rotatie de 5.400 rpm. Il puteti cumpara cu o reducere de 27% de AICI.

Laptop Acer Aspire la reducere cu 20%

Laptopul Acer Aspire aflat in campania de reduceri “eMAGIA Sarbatorilor” a celor de la eMAG are un procesor Intel i5. Display-ul LCD LED are o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Hard Disk-ul are o capacitate de stocare de 256 GB si o placa video nVidia dedicata. Il puteti cumpara cu o reducere de 20% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By guteksk7 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri