McCann PR, agentie afiliata Weber Shandwick, a gestionat lansarea companiei HTC, lider mondial in producerea de smartphones si PDA, pe piata romaneasca.
McCann PR isi intareste astfel portofoliul de clienti din sfera Tech PR cu unul dintre cei mai mari si avangardisti producatori de telefoane mobile din lume. HTC a lansat, odata cu prezenta sa pe piata de telefonie mobila din Romania, si cel mai recent produs: HTC Touch Diamond.

„ Parteneriatul cu un brand atat de inovator si in plin avant la nivel mondial ne onoreaza. Echipa specializata in Tech PR a McCann PR are oportunitatea de a comunica si dezvolta acest brand pe piata din Romania, castigul fiind de ambele parti”, a spus Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

Agentia McCann PR ofera servicii specializate de PR, PR strategic si consultanta PR (crisis management, public affairs, community relations, PR intern etc.). Printre clientii agentiei se numara: Microsoft Romania, Ericsson Romania, Teleroute, Konica Minolta, Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Kandia Excelent, Tnuva, Heineken, Subaru Motors Trading.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri