Consiliul de Administratie al Televiziunii Publice a alocat pentru cea de 16-a editie a Festivalului International Cerbul de Aur, care in acest an aniverseaza si 40 de ani de la debut, un buget de 1.138.000 euro.
Banii urmeaza sa fie decontati din suma de aproximativ 1,5 milioane de euro, reprezentand suplimentarea bugetului acestui eveniment, aprobata de catre Guvern saptamana trecuta, au anuntat reprezentantii Televiziunii Romane in cadrul unei intalniri cu presa.

Banii au fost alocati din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pe anul 2008. Sumele neutilizate vor fi restituite acestui fond pana la 31 octombrie 2008.

Cea de-a 16-a editie a Festivalului Cerbul de Aur se va desfasura anul acesta in perioada 3 - 8 septembrie, la Brasov. La eveniment vor participa 30 de concurenti, dintre care 27 din straintate. Romania va fi reprezentata de Tony Poptamas&Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu.

Printre invitatii speciali se numara grupul spaniol de flamenco Los Vivancos, care vor urca pe scena Festivalului pe 3 septembrie, Natalia Rodriguez cu un recital sustinut in a doua zi a evenimentului, urmata pe 5 septembrie de show-ul Ruslanei, castigatoarea concursului Eurovision din 2004.

Seara de gala se va incheia cu recitalul grupului britanic Simply Red. Concertul formatiei, care de-a lungul timpului a lansat 17 albume, se numara printre ultimele reprezentatii ale trupei, deoarece membrii sai au decis sa isi continue carierele artistice pe cont propriu incepand din 2009.

De asemenea, printre artistii romani invitati sa sustina recitaluri in cadrul Festivalului se numara Stefan Banica Jr., Horia Brenciu, Damian&Brothers, Iris, Directia 5.

Festivalul Cerbul de Aur va cuprinde si doua seri de folclor, pe 7 si 8 septembrie. Publicul ii va putea urmari pe Nicolae Furdui Iancu, Tiberiu Ceia, Sava Negrean-Brudascu, Matilda Pascal Cojocarita.

Spectacolul, prezentat de un trio format din Elvin Dandel, Alina Sorescu si Ruxandra Gheorghe, va fi retransmis si pe TVR International.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de saptamana viitoare si vor avea un pret cu 30% mai scazut decat la ultima editie, respectiv de 40, 50 si 70 de lei. Pentru serile de folclor, cel mai scump bilet va costa 50 de lei, potrivit organizatorilor.

Ultima editie a Festivalului Cerbul de Aur a avut loc in septembrie 2005. Evenimentul a mai fost intrerupt in anul 1972, fiind reluat abia dupa 20 de ani, in 1992.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri