Care este suma pe care TVR o va plati anul acesta pentru Cerbul de Aur

Televiziunea publica are alocati aproximativ 5.9 milioane de lei (circa 1,2 milioane euro) pentru editia din acest an a festivalului Cerbul de Aur, dupa cum a precizat institutia. Suma este mai mare decat cea raportata de presa in privinta cheltuielilor alocate anul trecut pentru vedetele invitate, dar si decat cheltuielile mentionate in raportul de activitate al TVR pentru 2018, conform HotNews.ro.

TVR a raspuns, fara a oferi alte detalii: "suma alocata prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli aprobat de Consiliul de Administratie al SRTv pentru editia 2019 a Festivalului Cerbul de Aur este de 5.890.538 lei".

Ultimul raport de activitate al TVR, aferent anului trecut, mentioneaza, la capitolul Utilizarea alocatiei bugetare, "plati aferente realizarii programelor de televiziune", ca TVR 1 a avut astfel de plati in valoare de 8,522.661 lei anul trecut, din care
"plati pentru achizitia de materiale consumabile si obiecte de inventar necesare realizarii decorurilor emisiunilor, chirii, contracte privind cesiunea drepturilor conexe si a drepturilor de autor pentru moderatorii/ invitatii emisiunilor TVR 1, transport de bunuri si persoane, deplasari interne si externe, posta si telecomunicatii, prestari servicii diverse, licente interne de programe si organizarea de evenimente speciale 2018 printre care putem mentiona CERBUL DE AUR - eveniment traditie organizat de SRTv - 4.135.970 lei".

Acelasi raport, pe de alta parte, precizeaza ca pentru drepturi de autor si contracte civile de prestari servicii (total pe institutie), TVR a cheltuit 8.07 milioane de lei

Specific la Cerbul de Aur, TVR mentioneaza doar un "rezultat contabil pozitiv de 3.453.877 lei".

Citeste si:
TVR bifează un alt caz de Covid-19 în rândul angajaților
TVR bifează un alt caz de...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri