MBA FLAIR, cel mai mare Concurs International de Barmani din Romania, aduce anul acesta premii de peste 23 000 de dolari, cei mai buni barmani din lume si apartenenta la WFA (World Flair Association) Grand Slam Tour - circuitul oficial de concursuri de flairtending.
MBA FLAIR 6 – cea de-a 6-a editie a celei mai importante competitii de flair din Romania, organizata de World Flair Association & BarAcademy Romania in colaborare cu Limes Bar Agency, se desfasoara la Neptun Olimp, Club Vision by Mondy @ Hotel Cocor.

Marea noutate a editiei 2008 este apartenenta la WFA Grand Slam Tour, care marcheaza recunoasterea concursului din Romania in elita mondiala si asigura participanti de top din lume si juriu pe masura.

35 de barmani din Italia, Argetina, Marea Britanie, Iralnda, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Rusia si Romania se vor intrece in demonstratii spectaculoase de talent si viteza. Printre concurenti vor fi nume consactrate precum: italianul Marco Canova, Tom Dyer, unul dintre cei mai buni barmani din Anglia, premiat la peste 50 de concursuri europene, Rafa Arce - reprezentant de renume al scolii argentiniene. Va fi prezent si castigatorul MBA Flair 2007, Danilo Oribe din Uruguay, campion mondial International Bartenders Association 2007.

Decizia acordarii premiilor de peste 23 000 USD apartine unui juriu format din reprezentati de prestigiu ai WFA: Andy Collinson (Marea Britanie), Szabolcs (Ungaria) - Flair Planet & WFA Hungary, Jay du Toit (Africa de Sud) - Roadhouse Flair Challenge UK, James Faulder (Marea Britanie) - MBA Romania.

Pe langa concurs, organizatorii au pregatit anul acesta si alte evenimente dedicate barmanilor: ‘Summer Bartender School’ - curs de 5 zile pentru barmani incepatori, ‘Seminar Cocktail’ sustinut de Marco Canova si ‘Seminar Flair’ cu Tom Dyer si Marco Canova – seminarii pentru barmani profesionisti.

Surprizele extra competitiei sunt FANTASY FRIDAYS, ce va avea loc vineri 22 august si Dj Affecta cu cele 2 GoGo girls din Sankt Petersburg.

Partnererii principali ai MBA Flair 6 sunt Johnnie Walker Black Label si Smirnoff Black.

Johnnie Walker Black Label are un caracter enigmatic. Prima inghititura iti declanseaza o curiozitate de neoprit de a descoperi mai mult. Complexitatea unica este atinsa prin amestecul a foarte diverse dar complementare single malturi, fiecare invechit cel putin 12 ani...in total pana la 40 de tipuri diferite se regasesc in Black Label.
Ca si prietenia dintre 2 oameni, intalnirea cu Johnnie Walker Black Label este o experienta profunda ce te face sa descoperi lucruri noi de fiecare data.

Smirnoff Black, varianta premium a binecunoscutei votci Smirnoff, se deosebeste de oricare alta vodka prin procesul de distilare. Sunt folosite vechile tehnici ale alambicelor de cupru dupa o reteta a stramosilor cazaci. Smirnoff Black este in acelasi timp prima vodka produsa de Smirnoff in Rusia inca din 1917.

Ceilalti parteneri ai competitiei sunt Red Bull, Finest Call Cocktail Mixes, Volare Liqueurs, Antica Sambuca, Ocean Spray Cranberry Juice si Voss Water.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri