Cotidianul gratuit Ring, apartinand companiei Ring Media, a semnat un contract cu regia ARBOmedia pentru vanzarea, in regim exclusiv, incepand cu luna ianuarie a acestui an, a spatiilor publicitare.
Potrivit lui Silviu Ispas, managing director ARBOmedia, contractul de colaborare are o valabilitate de cinci ani. Fara a oferi detalii suplimentare, Ispas a mai precizat ca Ring Media a purtat in prealabil discutii cu cel mai multe regii de vanzari.

Colaborarea dintre cele doua companii vizeaza largirea portofoliului de clienti ai publicatiei, deciziile din punct de vedere editorial apartinand Ring Media.

“Inceperea colaborarii dintre ARBOmedia si Ring demonstreaza o data in plus ca industria de publicitate din Romania este intr-un continuu proces de dezvoltare si profesionalizare”, a declarat Silviu Ispas.

Cu o frecventa zilnica (luni-vineri), ziarul Ring are un tiraj auditat de 100.000 exemplare si este distribuit in Bucuresti. Ziarul se adreseaza unui public activ, cu venituri medii si superioare, preocupat de evenimente mondene si sociale, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Printre planurile Ring Media, trust detinut de fratii Robert si Ionut Negoita, se numara lansarea, in toamna acestui an a unei televiziuni. In plus, Ring Media va deschide propria tipografie la inceputul lunii februarie, potrivit declaratiilor lui Alexandru David, director al trustului de presa.

Totodata, trustul de presa isi propune sa lanseze, in 2010, un post de radio si alte doua publicatii cu distributie nationala.

Cu 14 ani de experienta in vanzari pe piata romaneasca, ARBOmedia este filiala uneia din cele mai mari regii de publicitate multimedia independente din Europa, cotata la Bursa din Frankfurt.

In prezent, ARBOmedia Romania gestioneaza spatiul publicitar al retelei de 44 ziare locale si al altor 18 reviste, doua retele de publicitate indoor si furnizeza servicii complementare specifice industriei de publicitate-planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri