Evenimentul Zilei si B1TV vor realiza in parteneriat o emisiune de infotainment, in care subiectele zilei vor fi comentate direct din redactia ziarului.

Emisiunea este programata sa inceapa in luna mai si va fi difuzata zilnic, de luni pana vineri, intre orele 14.00 – 18.00. Ea va avea patru “gazde”, printre care Horia Ghibutiu si Mircea Marian, de la Evenimentul zilei. Proiectul este coordonat de Vlad Macovei (foto), redactor-sef, si Ioana Lupea, redactor-sef adjunct.

Evenimentul zilei vizeaza prin initierea acestui proiect de televiziune implementarea strategiei multimedia pe care managementul ziarului si-a asumat-o si care vine sa completeze pozitionarea pe care brandul Evenimentul zilei o detine in segmentul de stiri, in print si online. Emisiunea de pe canalul B1 este de asemenea in linie cu filozofia ziarului, care isi propune sa isi fidelizeze si creasca publicul tinta in principal prin oferta jurnalistica de calitate.

Pentru B1, parteneriatul cu EVZ vine sa consolideze pozitionarea canalului pe segmentul de analiza si dezbatere, asigurand o ancora de programming puternica in intervalul orar 14:00 – 18:00 (early fringe), in conditiile in care locomotiva audientei este asigurata de talk-show-ul din prime-time “Nasul” cu Radu Moraru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri