Aplicatie este disponibila accesand link-ul apps.facebook.com/evenimentul-zilei si alegand optiunea "Incercati Aplicatia acum" sau prin accesarea noului tab din contul de facebook al EVZ.

“Mediul online evolueaza continuu, iar noi dorim sa ajungem la cititori prin toate canelele disponibile. Lansarea ziarului Evenimentul zilei de pe Facebook reprezinta intrarea in randurile publicatiilor internationale, cum sunt The Guardian sau Washington Post”, a declarat Alexandra Postelnicu, senior editor – coordonator EVZ.ro.

Versiunea de Facebook a fost lansata in colaborare cu agentia de digital Republika Interactive si cuprinde stiri, o sectiune personalizata de materiale, cele mai comentate articole, precum si o serie de recomandari. Utilizatorii care instaleaza aplicatia pot vedea ce articole au citit prietenii lor si le pot recomanda alte materiale acestora.

Citeste si:

Evenimentul zilei este un cotidian romanesc de circulatie nationala, publicat de Editura Evenimentul și Capital. Fondat, in 1992, sub coordonarea lui Ion Cristoiu.

Sursa foto: Facebook