Cel mai mare grup media din Statele Unite, Time Warner, a incheiat un acord cu Google, in urma caruia va difuza pe site-ul de video streaming productii originale si programe de televiziune, informeaza marketwatch.com.
Cele doua companii din cadrul Time Warner care vor furniza continut pentru YouTube sunt Warner Bros. Television si Turner Broadcasting, parintele posturilor de televiziune CNN si Cartoon Network.

Acordul intareste legatura creata intre YouTube si conglomeratul media, o relatie inceputa anul trecut, cand Time Warner a lansat un canal branduit HBO pe YouTube. In lunile ce urmeaza, compania va lansa canale personalizate si pentru celelalte branduri ale sale.

“Suntem intotdeauna bucurosi sa aducem pe platforma noastra o companie media mare”, a spus Jordan Hoffner, seful pe divizia de parteneriate premium a YouTube, citat de latimes.com.

Jeff Bewkes, CEO Time Warner, are in vedere modalitati noi de monetizare a continutului difuzat pe YouTube: “Ma astept sa ne imbunatatim abilitatile de a monetiza acest continut de scurta intindere prin initiative de publicitate noi si creative”.

Time Warner este prezent si in Romania, fiind actionar al Central European Media Enterprises (CME), proprietarul Pro TV S.A. si al MediaPro Entertainment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri