Revista americana Forbes a anuntat o noua runda de disponibilizari atat in redactia publicatiei, cat si in alte departamente, la doar sase luni dupa ce au fost concediati 50 de angajati, scrie BusinessInsider.
Decizia este o masura ce raspunde declinului din publicitate, anunta Forbes. "Noi si intreaga industrie media am fost loviti de o recesiune severa si o migrare a publicului catre segmentul online. Avand in vedere aceste evenimente dramatice, disponibilizarile sunt inevitabile, iar acestea vor avea loc in intreaga organizatie", se arata intr-un comunicat intern trimis de directorul executiv Steve Forbes.

Purtatorul de cuvant al Forbes, Monie Begley, a refuzat sa precizeze numarul disponibilizarilor, insa a declarat ca o parte au avut deja loc, iar restul vor continua pana la sfarsitul saptamanii. Potrivit BusinessInsider, aproximativ 100 de angajati ar putea fi disponibilizati.

Reducerile de personal au fost anuntate desi revista de afaceri are un tiraj stabil. Potrivit Biroului de Audit al Tirajului (ABC) din Statele Unite a avut un tiraj de 914.000 in primele sase luni ale anului. Chiar si asa, paginile cu publicitate au scazut cu 32,5% in acest an, potrivit Biroului de Informatii al Editorilor (PIB).

Bloomberg cumpara revista BusinessWeek


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri