Agentia de publicitate Elevate si Sugar Media formeaza Indoor Partnership, un parteneriat ce reuneste 10 medii publicitare indoor si care are drept obiectiv atingerea unei cote de piata de 65% in urmatorii 2 ani.
Indoor Partnership va functiona ca un pol de media specializat pe indoor in relatia cu agentiile media si marii consumatori de publicitate. Noua entitate reuneste portofoliile celor doua companii fondatoare si altele 3 care li s-au alaturat ulterior: indoor in baruri si restaurante, o retea de publicitate in spitale si clinici si una in licee.

Pentru agentiile de media si marii advertiseri vanzarile celor doua companii, Elevate si Sugar Media, se vor face exclusiv prin Indoor Partnership.
Potrivit reprezentantilor noii companii formate, parteneriatul este unul pe termen nedeterminat, gandit strategic pentru urmatorii 3 ani. Tinta de afaceri pentru 2010 este de 1,5 mil. euro, au declarat pentru Wall-Street, oficialii Indoor Partnership.

“Obiectivele principale sunt diversificarea mediilor de indoor oferite prin selectarea de noi parteneri si extinderea retelei de acoperire pentru fiecare canal de media din portofoliu. Vrem sa avem un rol important in cresterea volumelor de publicitate indoor, a pietei de profil, la 10 mil de euro, pana in 2012. In plus, dorim sa detinem peste 65% cota din piata indoor in cel mult 2 ani, piata indoor in care activam: mall-uri, galerii comerciale hypermarketuri, cladiri de afaceri si rezidentiale, hoteluri, licee, clinici si spitale, cinematografe, baruri si restaurante”, adauga reprezentantii Indoor Partnership.

In ceea ce priveste evolutia publicitatii indoor, oficialii companiei sustin ca industria va creste in pondere, dar nu si ca cifre absolute, mentinandu-si trendul din 2009. “In 2009 a fost unul din mediile publicitare cu cele mai mici scaderi din piata (-10, -20%)”, spun reprezentantii Indoor Partnership.

In 2009, Elevate a atins o cifra de afaceri de aproximativ 330.000 euro (1,4 mil. lei), in scadere cu 18% fata de 2008.

Reteaua Elevate acopera in prezent peste 3.000 de lifturi in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si 26 orase mari din tara. In plus, compania are in portofoliu pe langa cladiri de birouri si blocuri, 41 de hoteluri (Elevate Hotel) si 60 de saloane de frumusete (Elevate Chic).

Infiintata in 2007, Sugar Media activeaza ca furnizor de solutii complete indoor in cinematografe, mall-uri si hypermarketuri. Locatiile Sugar Media inregistreaza un trafic lunar de 9 mil de vizitatori si cuprinde: Movieplex Mall Plaza, Cityplex City Mall, Cityplex Tomis Mall, Mall Bucuresti, Plaza Romania, Unirea Shopping Center, City Mall, Iulius Mall (Iasi, Timisoara, Cluj), Arena City Center Bacau, Euromall Pitesti, Promenada Mall, Lotus Market Oradea, Polus Mall Cluj, Mures Mall, Pic Hypermarket (Oradea, Craiova, Pitesti, Braila).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri