Luni, 15 martie, cotidianul Romania libera se relanseaza cu un design conceput de Mario Garcia, unul dintre cei mai reputati experti in design de presa din lume.
Mario Garcia a creat conceptele a peste 500 de ziare si website-uri din intreaga lume, printre care: The Wall Street Journal, La Tribune, DeMorgen, Miami Herald, Handelsblatt, Die Zeit, The Hindu si multe altele.

Campania dedicata promovarii imaginii noului cotidian, in valoare de peste 2,5 mil. euro, va atinge toate mediile de comunicare si pune accent pe “prospetimea, dinamismul si complexitatea publicatiei”, potrivit reprezentantilor companiei.

Romania libera este parte a grupului Medien Holding - joint venture The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Medien Holding este actionar principal in societatea "R", al carei portofoliul include cotidianul Romania libera, tipografia United Print, Hiparion Magazines, Grupul Roman de Presa si agentia de comunicare si branding CMP.

Sursa foto: paginademedia.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri