Silviu Ispas, fost managing director la ARBOmedia si Emi Romania, va lansa luna aceasta Midas Media, o companie de vanzari de publicitate, consultanta si alte servicii conexe.
“Am lansat o companie care o sa aiba si activitate de regie, dar si alte activitati. De exemplu, se va implica chiar si in mediatizarea unor conferinte. Nu neaparat PR. Exista comunicare prin brosuri, comunicare pe alte cai decat comunicarea prin machete de ziar. Ma gandesc la proiecte de genul celor finantate din fonduri europene, care au capitole foarte distincte de publicitate si conditii speciale”, a declarat Ispas pentru paginademedia.ro.

Silviu Ispas detine 50% din actiunile companiei, restul revenindu-i unui investitor din afara domeniului media. De asemenea, se afla in negocieri pentru atragerea unui partener international.

Investitia in proiect va fi de circa 400.000 euro anul acesta. De asemenea, Ispas pregateste lansarea unei alte companii, de productie online.

Citeste si: Silviu Ispas, despre despartirea de ARBOmedia: Nu ma mai regaseam in ceea ce faceam

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri