Saptamana trecuta, Dragos Stanca, managing director al F5, divizia de online a grupului Realitatea-Catavencu, anunta pe blog infiintarea unei noi companii, sub brandul , care va reuni afacerile de print, online si agentie de presa detinute de Adrian Sarbu in .

“Strategic, noua companie va arata mult mai atractiv pentru potentiali investitori, mai ales ca – inevitabil, ca orice companie de print in conditiile actuale de piata – Publimedia are probleme de cashflow, iar Mediafax si, mai ales, Apropo Media au inregistrat, chiar si pe fondul crizei, evolutii pozitive”, nota atunci Dragos Stanca.

Potrivit datelor publicate ieri in , companiile Publimedia International, Mediafax si Alerria Management vor participa la constituirea societatii Mediafax Group, in calitate de actionari, cu participatii de cate 25% la capitalul social. Contactata de Wall-Street, Cosmina Noaghea (foto), director general Publimedia International, a refuzat sa ofere detalii.

Publimedia International este compania care reuneste publicatiile tiparite detinute de Adrian Sarbu in Romania, printre care , si Business Magazin. Mediafax este agentia de presa fondata de omul de afaceri in 1991. Iar Alerria Management Company este o companie detinuta de Adrian Sarbu si de Rootland Trading Ltd, care se regaseste si in actionariatul Publimedia International.

Adrian Sarbu isi uneste operatiunile media sub o singura companie, Mediafax

Adrian Sarbu isi uneste operatiunile media sub o singura companie,...