Sapte Seri, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber a decernat cu ocazia aniversarii a sapte ani de la lansare, Premiile de Excelenta Sapte Seri
SAPTE SERI, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, a decernat cu ocazia aniversarii a sapte ani de la lansare, Premiile de Excelenta SAPTE SERI, acordate partenerilor ghidului pentru activitatea din primii sapte ani de prezenta a acestuia pe piata din Romania.

Premiantii sunt:

La sectiunea cultura: Editura Humanitas pentru cei mai buni scriitori adusi in ultimii ani si cele mai importante lansari ale autorilor romani, Teatrul Bulandra pentru cea mai complexa organizare a unui program de teatru, Ministerul Culturii si Cultelor pentru organizarea Festivalului si Concursului Intenational George Enescu, Intercom pentru cele mai bune filme rulate in Romania.

La sectiunea social: Plaza Romania pentru implicarea in campania de combatere a efectelor inundatiilor.

La sectiunea lifesyle: Magnetique Marketing pentru inovatie in cultura Internetului in Romania.

La sectiunea timp liber: Tuborg pentru cea mai activa implicare in evenimente, Fundatia Culturala Phoenix pentru cele mai bune concerte rock, The Mission pentru cele mai bune concerte cu DJ.

La sectiunea parteneriate: Ursus pentru consecventa in sprijinul acordat proiectelor Sapte Seri.

La sectiunea publicitate: Bv McCann Erickson pentru cele mai bune rezultate obtinute prin campaniile derulate in revista, Orange pentru cea mai mare vizibiliate din istoria revistei si Societatea Arrow Power International pentru organizarea campaniei Fashion Tatoo.
Cu ocazia aniversarii, Sapte Seri a organizat de asemenea, o campanie la nivel national desfasurata in perioada 07 noiembrie 07 decembrie 2005, in locatiile promovate de ghid, precum cluburi, restaurante, teatre, cinematografe, etc.

In cadrul campaniei, cititorii fideli aflati in spatiile vizitate de echipa speciala Sapte Seri, au fost premiati pe baza raspunsurilor la intrebari despre cuprinsul ghidului, premiile constand in cupoane haine, accesorii, bilete la teatu, expozitii, circ, carti, dvd-uri sau invitatii la restaurant.

SAPTE SERI este cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit in 120,000 de exemplare in Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Timisoara si 60,000 de exemplare in editia de Bucuresti.
Cititorul SAPTE SERI este activ, calator, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, insetat de noutate, arta si valoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri