Caroli Foods isi lanseaza astazi in piata Unirii primul rooftop, o initiativa rara in industria de profil. Spatiul sau este alocat marcii Gourmet, preluata de Caroli Foods in 2003 si relansata in segmentul premium. Cu o suprafata de afisaj de 70 de metri patrati si un cost de productie de peste 20.000 de Euro, rooftop-ul Gourmet amplasat in Piata Unirii este menit sa aduca in plus culoare pentru public si expunere pentru companie.

Rooftop-ul Gourmet este si primul outdoor al acestei marci de la preluarea ei de catre Caroli Foods. Rooftop-ul marcheaza incheierea unui ciclu in campania de comunicare desfasurata anul acesta ca parte a procesului complex de repozitionare a marcii Gourmet in segmentul premium: TV si print, sampling la nivel national si POSM-uri in magazine.

Gourmet este una dintre primele marci autentice romnesti de pe piata de mezeluri, beneficiind de o buna notorietate in rndul consumatorilor. Am optat pentru un rooftop deoarece este un tip de outdoor potrivit pentru marcile premium. Pe acelasi criteriu am ales si locatia, Piata Unirii din Bucuresti. Decembrie este o luna foarte importanta pentru industria de mezeluri si, de aceea, o consideram momentul indicat pentru a deveni inca mai vizibili catre consumatori, a declarat Khaled El Solh, Executive Director Marketing & Sales, Caroli Foods.

Rooftop-ul reproduce logo-ul si sloganul marcii Gourmet (Cest trs, trs... raffin!), animate. Gourmet este una dintre cele trei marci ale grupului Caroli Foods. Gama Gourmet este prezenta in magazine la nivel national prin 22 produse. In 2005, Gourmet a lansat 9 noi produse dintre care 3 in gama Diet, 2 produse in gama Sunca Deliciu si 4 produse in gama salam.


Caroli Foods este unul dintre liderii pietei de mezeluri din Romnia, cu o cota de piata estimata de 12%. Pe parcursul celor 11 ani de activitate, Caroli Foods a investit 13 milioane de Euro in procesarea si distribuirea mezelurilor. Grupul are 950 de angajati, dintre care peste doua treimi au intre 18 si 35 de ani. Cifra de afaceri a Grupului, la finele anului trecut, a fost de 44 de milioane de Euro. Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Fabrica de la Pitesti, cu o suprafata productiva de 15.000 de metri patrati, este certificata ISO 9001:2000 si a implementat si standardul HACCP pentru siguranta alimentara. Grupul Caroli Foods este format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires si INDCARF S.A.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri