Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
182 de unitati spitalicesti vor ramane fara personalitate juridica, in toata tara ar ramane 253 spitale cu personalitate juridica, scrie Dan Popa pe blogul sau. Din cele 182 unitati, 111 sunt propuse spre comasare, 71 urmeaza a fi reprofilate in camine de batrani sau in centre de permanenta. Este nevoie de o retea de camine pentru persoane varstnice care sa preia o parte a asistentei sociale pentru aceasta categorie.

Scenariul in care romanii vor ajunge iar sa sufere de foame pare putin plauzibil, chiar daca banca japoneza Nomura pune Romania pe locul 12 in lume in topul vulnerabilitatii la preturile alimentelor. "Romania are suficient teren arabil cat sa hraneasca 80 de milioane de oameni, nu-i asa?", scrie Lucian Davidescu pe riscograma.ro.

Pe blogul businessday.ro se scrie despre situatia din Egipt si despre protestele care au acum loc, iar in acest context devine interesant sa vedem cum a evoluat economia Egiptului in ultimii 40 de ani. In 1970, PIB-ul avea o valoare de 7,7 miliarde dolari, iar in 2009 valoarea a crescut la 188 miliarde dolari.

DealBook.ro scrie despre efectele crizei politice din Egipt asupra activitatii de fuziuni si achizitii (M&A).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri