Lowe PR , compania de relatii publice a grupului Lowe Romania, infiintata in 2006, s-a afiliat la GolinHarris, retea internationala cu prezenta in 35 de tari din toata lumea. Agentia se va numi de acum inainte GolinHarris Bucuresti.
Acesta este prima subsidiara in Europa de Est a retelei americane infiintate in 1956.

Agentia GolinHarris Bucuresti va fi coordonata regional de biroul din Londra al retelei si va fi condus de Hortensia Nastase, managing partner al companiei.

„Afilierea la o retea globala puternica a fost un obiectiv in dezvoltarea pe care ne-am propus-o inca de la infiintare, in anul 2006. Principalul beneficiu al acestei afilieri este accesul echipei noastre la expertiza globala, de care vor beneficia clientii agentiei noastre”, spune Hortensia Nastase (foto).

Unul dintre domeniile in care agentia de relatii publice se va dezvolta foarte mult in perioada urmatoarea este social media, din ce in mai multi clienti locali dorind ca intr-o campanie de comunicare sa fie inclusa si promovarea prin Facebook ori Twitter.

Discutiile intre cele agentii au fost initiate in urma cu un an si jumatate, iar contractul de afiliere a fost semnat la sfarsitul lui 2010.

„Aceasta miscare face parte din strategia GolinHarris de a-si extinde operatiunile in Europa. Suntem foarte hotarati sa crestem businessul in regiune”, spune Matt Neale, co-managing director GolinHarris pe Europa.

GolinHarris Bucuresti va oferi din acest an burse care vor consta in internshipuri remunerate in agentie celor mai buni cinci studenti ai Facultatii de Litere (sectia comunicare si relatii publice) din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Lowe PR a fost infiintata in 2006 si a crescut de la 5 angajati la 17. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa un milion de euro, in crestere cu circa 10% fata de 2009.

Printre clientii agentiei se numara Electrolux, RBS - Royal Bank of Scotland, Unilever, Franklin Templeton Investments, Orange, Johnson&Johnson, Schneider Electric Romania, Ferrero, Hasbro, Century 21, La Redoute, Frey Wille, Crucea Rosie Romana, Comisia Europeana.

GolinHarris Bucuresti (fosta Lowe PR) face parte din grupul Lowe Romania, fondat in 1993 de Veronica Savanciuc si Paul Radu, din care mai fac agentiile: Lowe&Partners (creatie), Initiative si Brand Connection (achizitie de spatiu de publicitate), HyperActive (comunicare digitala) MedicOne (divizia specializata in comunicare medicala).

GolinHarris este o agentie de relatii publice full-service infiintata in 1956, care are 35 de birouri in America, Asia Pacific, Europa si Orientul Mijlociu.

Printre clientii acesteia se numara Dow Chemical Company, Florida Department of Citrus, Kaiser Permanente, McDonald's, Nintendo of America Inc., Nokia, Orange, Texas Instruments si Underwriters Laboratories.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri