Retailerul italian Tosca Blu va deschide in centrul comercial Palas Iasi cel de-al doilea magazin din Romania, a anuntat proprietarul mall-ului. Tot in Palas va deschide un magazin si retailerul Il Passo.
Tosca Blu va deschide cel de-al doilea magazin din Romania in mall-ul Palas Iasi, dezvoltat de Iulian Dascalu. Primul magazin al retailerului italian a fost deschis in AFI Palace Cotroceni, din Bucuresti.

Tot in Palas Iasi va deschide si retailerul Il Passo, acesta mai avand un magazin in Iasi, in Iulius Mall. Tosca Blu si Il Passo vor avea suprafete de 64 mp, respectiv 100 mp.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.800 mp si va cuprinde 118 magazine, printre chiriasii anuntati numarandu-se H&M, Tommy Hilfiger, Stefanel, New Yorker, C&A, L’Occitane, Auchan si KFC Drive Thru. Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri