Targul imobiliar national (tIMOn) se defasoara in perioada 13-16 octombrie in Piata Constitutiei si aduna 8.000 de locuinte noi si 5.000 de apartamente vechi, cu preturi cuprinse intre 30.900 euro si 1,89 milioane de euro.
Cea de-a douazecea editie a tIMOn, care a necesitat o investitie de 700.000 euro, potrivit organizatorilor, reuneste 102 de firme expozante si peste 100 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara, cu circa 8.000 de locuinte noi, la care se adauga 5.000 de apartamente vechi.

Reducerile de pret valabile in perioada targului variaza intre 1.000 si 28.000 euro. Cel mai mic pret din cadrul tIMOn este de 30.900 euro, iar cel mai mare este de 1,89 milioane de euro pentru o vila in Herastrau.

“Dincolo de cele 8.000 de locuinte noi prezentate, in oferta vor aparea si apartamente vechi, datorita parteneriatului pe care il avem cu ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari, spatii comerciale din cadrul galeriei comerciale Cocor, dar si 98% din oferta pietei de birouri din Bucuresti. Publicul este asteptat la tIMOn cu oferte extrem de atractive”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Printre ofertele speciale pregatite pentru targ sunt cele ale companiilor Euro Construct Mansarde si RPF Development care vor oferi bucatarii mobilate, ale Adama care va organiza o tombola cu sisteme Home Cinema, ale Be Igloo care va asigura clientilor design de interior, mobila pentru toata casa si electrocasnice si ale Salaj Rezidential care va oferi sisteme de panouri solare.

Dezvoltatorii au venit si cu reduceri de pret. Saphir Stein a pregatit pentru cumparatorii din timpul tIMOn o reducere de 15-20% pentru 20 de apartamente din centrul Bucurestiului, iar Volumetric DF Romania va oferi prin promotia Ultra Privilegio reduceri la apartamente de pana la 28.000 de euro si locuri de parcare, mobile de bucatarie sau electrocasnice cadou.

De asemenea, turcii Anchor Real Estate Development au pregatit programul “Test Drive” care consta in inchirierea apartamentului pe o perioada de doi ani, cu optiunea de achizitie la finalul perioadei.

Curtea expozitiei din Piata Constitutiei va gazdui trei case – model in marime naturala: doua de lemn si una pe structura metalica, cu preturi care incep de 2.500 euro pentru cele de lemn.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri