Cea de-a doua faza a proiectului Iris Shopping Center, detinut de catre fondul de investitii Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI), parte a Aberdeen Property Investors Group din Scotia, a fost inaugurata la sfarsitul saptamanii trecute.
Etajul superior cuprinde un cinematograf digital Starplex cu 10 sali si o zona de divertisment, cu resturante si fast food-uri romanesti si internationale precum Bundetot, marca noua a Trotter Prim, Sushi to go, parte a Sushimania, Swiss Grill si un centru de bowling.

Prima faza a proiectului, deschisa in ultimul trimestru din 2006, cuprinde 37.650 mp, suprafata inchiriabila si a fost contractata de Auchan si o galerie comerciala. Iris Shopping Center reprezinta faza a doua si are o suprafata bruta de aproximativ 30.000 mp, cincluzand 50 de unitati si ancore precum Starplex, Domo, Sprider, Tako, Reno, Olympic Casino. Centrul comercial numara un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de persoane si este administrat de departamentul de property management al companiei DTZ Echinox.

CBRE|Eurisko intermediaza vanzarea Iris Shopping Center din Titan pentru DEGI

DEGI a preluat centrul comercial Iris din cartierul Titan din Capitala, in urma unei tranzactii de 147 milioane de euro, de la grupul Avrig 35. Proiectul din Titan se desfasoara pe o suprafata de teren de aproximativ 10 hectare si cuprinde primul hipermarket Auchan de pe piata locala, cu o suprafata de vanzare de 16.000 mp.

Nemtii de la DEGI cumpara Iris Shopping Center din Titan cu 147 mil. euro

DEGI a fost cumparat de Aberdeen Property Investors Holding, care a devenit astfel unul dintre cei mai mari jucatori din piata europeana, cu un portofoliu de aproximativ 20 de miliarde de euro si peste 600 de angajati in 12 state.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri