Aplicatie oficiala Google+ pentru iPhone a fost acceptata azi in magazinul de aplicatii al concurentului Google. Aplicatia este disponibila pentru download gratuit (link iTunes) din App Store.
Wall-Street.ro a scris anterior despre cererea Google catre Apple de a accepta aplicatia in magazinul de aplicatii precum si despre conflictul anterior dintre cei doi giganti americani.

Iata o scurta lista a optiunilor aplicatiei, impreuna cu descrierea lor, asteptand de la dumneavoastra mai multe opinii:

- Cercurile iti permit sa impartasesti, cu cine doresti, informatiile

- “Stream” este locul de unde poti afla informatii despre cercurile tale sau sa vezi ce spun oamenii despre locurile unde se afla

- Exista si o optiune de a trimite mesaje foarte rapid catre toate persoanele din cercurile tale

Presa internationala sustine ca aplicatia are inca destule erori dar este utilia si placuta, per total. Aplicatia NU functioneaza pe iOS 5 beta 3 deci cei ce au instalat acest sistem de operare nu o pot inca folosi. Pe iOS 4 se poate intampla ca aplicatia sa fie instabila, uneori.

Ce parere ai de versiunea de pe App Store a Google+? Spune-ti parerea mai jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri