De Inselatorii online (scam-uri – n.r.) ne-am lovit in mod sigur cel putin de cateva ori – fie pe e-mail, fie pe retele sociale sau servicii de mesagerie instant. Ipad-uri gratuite, milioane de dolari de la „cunoscuti” investitori internationali sau rugaminti disperate ale unor oameni retinuti in tari straine si care vor bani sa se intoarca acasa – suna cunoscut? Afla care au fost cele mai uzuale scam-uri, dintr-un infografic oficial realizat de Better Business Bureau.
Institutia a realizat un top 10 al scam-urilor, pentru a observa cum arata acestea, ce elemente comune au si cum te poti feri de ele.

In fruntea listei? Ofertele fictive de joburi de vis si servicii ce te scapa de datorii. In perioada crizei economice, aceste scam-uri profita de nevoia oamenilor de a face bani si a scapa de datorii, dar si de naivitatea unor internauti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri