Pe masura ce Google+ continua sa creasca la aproape 20 de milioane de utilizatori, publicatia PCMag si-a intrebat cititorii: ai fi gata sa renunti la Facebook pentru Google+. Vezi ce au zis cei peste 6.200 de respondenti.
Mare parte dintre ei au „votat” in favoarea Google+, jumatate spunand ca le place G+ si au in plan sa paraseasca Facebook in favoarea concurentului direct.

Al doilea cel mai popular raspuns a venit din partea a 21% dintre votanti (1.303 oameni) care au spus ca sunt indecisi, avand in vedere cat de nou este Google+. 12% dintre respondenti (733) au spus ca inca nu au reusit sa intre pe reteaua sociala a companiei ce detine cel mai mare motor de cautare din lume.

11% dintre participanti au spus ca resping din start ideea de retea sociala, ca si concept in timp ce doar 7% (428 de oameni) au spus ca Facebook este de neinlocuit si ca vor ramane pe aceasta retea.



In ciuda sondajului, este putin probabil sa asistam la un asemenea exod de pe Facebook, retea ce are circa 750 de milioane de utilizatori. Insa ceea ce este adevarat si rezulta din sondaj este faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai dezamagiti sau plictisiti de Facebook.

Citeste pe PCMag.com ce spun utilizatorii despre Facebook.

Google+ a fost lansat in perioada de teste doar de o luna, asa ca va ramane de vazut cum va performa pe termen lung. O comparatie intre Facebook si Google+ este insa de neevitat, avand in vedere puterea financiara a principalului jucator pe segmentele de cautare si publicitate online.

De cealalta parte, desi baza de utilizatori permite Facebook un oarecare comfort, ei devin din ce in ce mai nemultumiti de multimea de probleme de securitate.

TU vei lasa Facebook pentru Google+? In ce conditii? Comenteaza mai jos.

Sursa foto - Tech18.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri