Reteaua sociala de business LinkedIn a raportat o crestere de 120% a veniturile intre lunile aprilie-iunie, in primele rezultate financiare oferite de compania recent listata la bursa, scrie BBC.co.uk.
Veniturile companiei s-au ridicat la 121 mil. dolari. Profitul net al companiei a crescut de la 4,3 mil. dolari cu un an in urma la 4,5 milioane dolari in perioada mentionata. Majoritatea analistilor de pe Wall Street estimau pierderi pentru compania americana.

In mai, LinkedIn a devenit prima retea sociala majora listata pe bursa, urmarind sa primeasca bani de la investitorii cu apetit in new media.

Valoarea unei actiuni LinkedIn se tranzactiona in prima zi dupa listare la 45 $, insa dupa doar o zi a crescut la aproape 100$. In prezent valoarea unei actiuni este de circa 95$.

Numarul de membri de pe LinkedIn a crescut cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 115,8 milioane.

Jeff Weiner, directorul executiv al companiei, a declarat ca LinkedIn atrage circa 2 membri in fiecare secunda si ca depasise 120 de milioane de miercuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri