Dan Virtopeanu va parasi Voxline Communication, companie specializata in marketing mobil si aplicatii interactive pentru retele de telefonie, incepand cu data de 1 septembrie 2011”pentru a se dedica unor noi oportunitati” la nivel international, tot in zona de marketing mobil. Compania va fi preluata de Bogdan Apostol, in prezent director de dezvoltare.
In cei 8 ani in care a condus Voxline Communication, Dan Virtopeanu a derulat peste 200 de campanii de mobile marketing (SMS push si pull, IVR, aplicatii, advergames, mobile web) si a implementat peste 250 de solutii de plata prin SMS precum si numeroase aplicatii interactive SMS si IVR.

De asemenea, a coordonat lansarea a doua jocuri online multiplayer: juicyville.ro (advergame nominalizat la Effie in 2011) si presedintelemeu.ro (dedicat alegerilor din 2009) si este recunoscut drept unul dintre oamenii care au contribuit la formarea si cresterea industriei de mobile marketing din Romania.

"Dupa 8 ani in care am contribuit alaturi de colegii mei la crearea a doua noi segmente de piata in Romania - mobile marketing si plati prin SMS, Voxline fiind unul din jucatorii importanti in aceste domenii - imi doresc sa ma indrept catre alte piete, mai avansate si promitatoare. Obiectivul meu este de a cauta si dezvolta noi oportunitati in domeniile mobile marketing si al jocurilor (online & mobile) pe care sa le pot implementa la nivel international”, afirma Dan Virtopeanu.

El a subliniat, pentru wall-street.ro, ca este in cautare de parteneri cu care sa poata investi in proiecte internationale. "Am tatonat piata si se petrec lucruri chiar interesante, la nivel mondial. Nu as fi avut insa timp sa ma ocup si de Voxline si de aceste investitii si sa am si viata personala", a spus Virtopeanu care nu a oferit insa amanunte suplimentare.

Conducerea Voxline va fi preluata de Bogdan Apostol incepand cu 1 septembrie 2011. Apostol s-a alaturat echipei Voxline Communication in 2003 si detine in prezent functia de Business Development Manager, pozitie din care se ocupa de cresterea portofoliului de clienti si dezvoltarea de noi proiecte – atat interne cat si pentru clientii Voxline.

Printre cele mai importante contributii ale sale se numara implementarea a peste 100 de campanii de mobile marketing, derularea de servicii de plata prin SMS pentru mai mult de 50 de companii si realizarea primului catalog dedicat exclusiv produselor de personalizare a telefonului mobil.

Bogdan Apostol este absolvent al Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii „Transilvania” din Brasov iar in 2005 a absolvit cursurile unui master in „Comunicare manageriala si resurse umane „ in cadrul SNSPA Bucuresti.

"Ultimii 8 ani au contribuit major la formarea pietei de marketing mobil si a platilor prin SMS in Romania, iar Dan a fost in centrul acestei miscari. Acum insa este momentul pentru el sa faca urmatorul pas, sa identifice noi oportunitati pe care sa le dezvolte in mobile marketing, de aceasta data pe plan international. Voxline Communication ramane o prezenta puternica, noua echipa de management are experienta si competenta necesare pentru a continua sa construiasca pe baza cladita in toata aceasta perioada," a spus Theodore Dahan, presedinte Voxline Communication.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri