Daca “continutul este rege”, atunci design-ul ar trebui sa fie regina. Este un lucru crucial pentru un webiste de succes sa decida intelept cum sa structureze continutul si grafica, iar design-ul prost pur si simplu poate distruge complet experienta utilizatorilor, reducand astfel in mod direct traficul.
Mai multi designeri au publicat viziuni diferite asupra unor site-uri cunoscute, Hongkiat.com compiland cateva dintre ele.

Deseori designerii web trebuie “sa lase de la ei”, renuntand la un design special pentru functionalitate, sau la functionalitate pentru design. Este imposibil sa realizezi un design care sa multumeasca pe toata lumea.

Deci care design este mai bun? Cei ce activeaza in acest domeniu intreaba des acest lucru si unii chiar s-au avantat a redesena site-uri precum Facebook, Google, IMDB.com sau YouTube.

Mai rele sau mai bune decat originalele? Tu decizi! Comenteaza mai jos si spune-ne parerea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri