Platforma media Trilulilu.ro a devenit la finalul lunii octombrie membru oficial al IAB Romania, implicandu-se astfel, activ si in mod oficial, “la dezvoltarea mediului online romanesc”, conform asociatiei IAB Romania.
“Ne bucura decizia Trilulilu de a deveni membru si ne asteptam la o contributie activa din partea lor in domeniile de interes. In plus, prin aceasta aderare vom putea avansa si concretiza mai rapid planurile de autoreglementare in domeniul publicitatii video online precum si la dezvoltarea a tot ceea ce tine de continut video si sharing, alaturandu-ne astfel altor tari care au facut deja progrese in aceste directii“ declara Ioana Anescu, director executiv IAB Romania.

Citeste un interviu exclusiv cu Anescu in care aceasta detaliaza planurile IAB Romania.

“Cred in faptul ca industria online din Romania se va dezvolta foarte mult in anii care urmeaza si ca suntem abia la inceput din punct de vedere al posibilitatilor existente in publicitatea online. Ca membri IAB vom incerca sa ne aducem contributia in acest sens si sa punem la dispozitie know-how-ul pe care l-am acumulat in ultimii ani in tot ceea ce inseamna publicitate video online si nu numai “ a declarat Sergiu Biris (foto), director general Trilulilu.

In calitate de membru al IAB Romania, Trilulilu se va putea implica in activitatile asociatiei, care includ cercetare, educatie, standardizare, sustinerea de evenimente pentru industrie, public affairs, operatiuni si social media, atat cu initiative proprii sau in cadrul grupurilor de lucru ale IAB Romania.

In prezent IAB Romania are 51 de membri, printre cei mai importanti jucatori pe piata la nivel de publisheri, regii, agentii si furnizori de servicii pentru mediul online. Trilulilu este prima platforma de acest gen care devine membru IAB Romania si al 22-lea publisher care face parte dintre membrii asociatiei.

Asociatia IAB Romania a fost creata in anul 2006 si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet - regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii in domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri