Google a achizitionat compania cu activitati online Meebo pentru o suma nedeterminata, scrie Mashable. Un raport anterior sugera ca Google a platit in jur de 100 de milioane de dolari pentru firma infiintata acum sapte ani.
Oficialii Google au subliniat ca echipa Meebo va fi integrata in cea a retelei sociale Google+. Gigantul american nu a facut public viitorul aplicatiilor Meebo – un serviciu de mesagerie instanta si un toolbar social.

Meebo a fost fondata in 2005 ca un serviciu de mesagerie pentru browser, produs care inca exista – Meebo Messenger. De atunci, compania cu sediul in California a dezvoltat mai multe aplicatii sociale pentru terminale mobile dar si pentru publisheri.

Meebo a atras in 2010 o investitie de 25 milioane de dolari. Runda de finantare a venit din partea Khosla Ventures cu participarea Draper Fisher Jurvetson si Sequoia Capital. Pana in prezent, compania a atras 62,5 milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri