Netopia mobilPay, lider local in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, impreuna cu expressoft, furnizor de solutii software pentru HoReCa, retail, delivery, quick service si saloane de infrumusetare, implementeaza prin mobilPay MasterCard Mobile prima solutie de plata cu telefonul mobil in hoteluri, cafenele, restaurante si retail.

Parteneriatul dintre Netopia mobilPay si expressoft permite posesorilor de carduri sa plateasca cu telefonul pentru orice serviciu sau produs achizitionat in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri sau retail prin aplicatia de plati mobilPay MasterCard Mobile.

“De acum inainte, o noapte de cazare la un hotel sau o cafea servita intr-un bar vor putea fi platite cu telefonul mobil, direct din aplicatia mobilPay MasterCard Mobile. Portofelul sau cardul vor fi inlocuite de smartphone, iar clientii isi vor putea achita serviciile sau produsele cumparate in diverse localuri printr-o simpla scanare a unui QR cod de pe factura primita sau de pe nota de plata”, a declarat Antonio Eram, CEO si fondator Netopia mobilPay.

“Parteneriatul dintre expressoft si Netopia ajuta la reducerea timpului pentru achizitionarea de produse si/sau servicii, prin posibilitatea de a efectua plata direct de pe telefonul mobil. De asemenea, cresterea vitezei de servire a clientilor utilizand noua tehnologie se traduce si prin cresterea cifrei de afaceri pentru comercianti. Vom continua dezvoltarea de solutii informatice care sa reduca timpii de servire si, de asemenea, care sa duca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri” a declarat Gabriel Iovu, manager general expressoft.

Solutia de plata cu telefonul mobil in sectorul HoReCa este implementata in parteneriat cu expressoft, furnizor cu traditie de solutii software pentru companii din domeniile horeca, retail, delivery, quick service, saloane infrumusetare. expressoft este parte a TOP HoReCa, furnizor multinational de solutii IT in domeniu.

mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicatie de plati mobile din Romania cu ajutorul careia clientii posesori de carduri pot plati cu telefonul pentru produse si servicii prezentate de comerciantii parteneri.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store si folosita pentru plata facturilor de utilitati, reincarcarea cartelelor preplatite, pentru a cumpara produse, servicii si oferte exclusive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri