Incepand cu luna aprilie aplicatia pentru smartphone mobuy aduce utilizatorilor, in parteneriat cu Vodafone, ofertele marcilor preferate, direct pe telefonul mobil, conform oficialilor companiilor.

mobuy este o platforma de mobile marketing care ofera utilizatorilor sai discounturi exclusive, direct pe telefonul mobil, atunci cand acestia se afla la cumparaturi. Astfel, comerciantii au posibilitatea de a-si identifica consumatorii si de a le cunoaste preferintele, pentru a putea mai apoi sa-i apropie si sa-i fidelizeze prin oferte speciale.

Aplicatia a fost lansata in septembrie 2013 pentru utilizatorii de IOS si Android. Categoriile variaza de la moda, restaurante si baruri, frumusete si ingrijire personala, sport.

Dupa download, utilizatorii trebuie sa-si creeze un cont sau se pot inregistra direct cu contul de Facebook, pentru ca mai apoi sa acceseze oferta pe care doresc sa o achizitioneze si sa scaneze codul afisat pe dispozitivele mobuy din locatiile partenere.

“Vedem acest parteneriat ca avand un mare potential prin extinderea brandurilor partenere la un numar cat mai mare de utilizatori de smartphone” declara Horatiu Dimulescu, manager M-Commerce and wholesale, Vodafone Romania.
In prezent mobuy numara 50 de locatii partenere in Bucuresti. Pana la sfarsitul acestui an este vizata extinderea la nivel national incepand cu cele mai mari orase din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri