22 Aprilie 2014 in New Media

LinkedIn, 300 MIL. de membri: 50% din trafic vine din mobil


LinkedIn, 300 MIL. de membri (INFOGRAFIC)

Reteaua sociala profesionala LinkedIn a anuntat a depasit pragul de 300 de milioane de membri, dintre care mai mult de jumatate provin din afara Statelor Unite ale Americii, informeaza AFP, citat de Agerpres.

'Chiar daca este o etapa entuziasmanta, avem inca un drum lung de parcurs inainte de a ne atinge obiectivul de a crea oportunitati economice pentru fiecare din cele 3,3 miliarde de lucratori din intreaga lume', scrie intr-o nota de blog vicepresedintele grupului, Deep Nishar. Pentru a atinge acest obiectiv, LinkedIn mizeaza pe dezvoltarea utilizarii serviciilor sale prin intermediul tehnologiilor mobile.

'Pana la sfarsitul anului, conturile pe telefoane mobile vor reprezenta peste 50% din traficul nostru la nivel mondial. Deja, in circa 12 tari precum Costa Rica, Malaezia, Singapore, Suedia, Emiratele Arabe Uite si Marea Britanie, membrii nostri utilizeaza LinkedIn mai degraba de pe telefoanele mobile decat de pe calculatoarele din birouri', a spus Deep Nishar.

Avand sediul in Silicon Valley, statul California, LinkedIn este prezenta in peste 200 de tari. In februarie, compania a lansat o versiune in limba chineza

300 Million LinkedIn Members from LinkedIn

Recomandare Puterea unui "Like" pe Facebook: cum te scapa de tribunal
Citeste si

mai multe articole din New Media