Pagina de Facebook oficiala a jucatoarei de tenis Simona Halep are in prezent aproape 453.000 de like-uri si numarul creste la fiecare refresh. Pagina oficiala a Simonei Halep a fuzionat cu o pagina deja existenta dedicata jucatoarei a Wikipedia, potrivit unui anunt care apare pe contul de Facebook.

Facebook Simona Halep

Recent, Simona Halep a incheiat un parteneriat cu Dedeman, liderul pietei de bricolaj. Parteneriatul presupune ca Dedeman va construi cate un teren de tenis pentru fiecare nou magazin deschis.

Parteneriat cu Simona Halep. Dedeman construieste cate un teren de tenis pentru fiecare magazin nou deschis

Parteneriat cu Simona Halep. Dedeman construieste cate un teren de...

Citeste si:

Jucatoarea de tenis Simona Halep va deveni din 11 august numarul 2 mondial. Simona Halep a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 20-26 octombrie, in Singapore.

"Am muncit foarte mult ca sa devin cea mai buna jucatoare care puteam fi. Acest an a fost incredibil pana acum si sa urc pe locul doi in clasament reprezinta o mare realizare. Mai este mult tenis de jucat in acest an si abia astept sezonul pe hard. Raman concentrata pentru a ajunge la Turneul Campionelor din Singapore. Le multumesc tuturor fanilor si echipei mele pentru sustinerea continua. Ne vom vedea la Cincinnati", a spus Halep, potrivit Mediafax.

De-a lungul timpului, 11 jucatoare au ocupat locul 2 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera lor: Virginia Wade, Billie Jean King, Andrea Jaeger, Conchita Martínez, Jana Novotna, Anastasia Miskina, Svetlana Kuznetova, Vera Zvonareva, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska si Na Li.