Simona Halep si-a lansat joi pagina oficiala de Facebook cu mesajul "in cazul in care aveati dubii..., da, sunt eu, adevarata Simona! Bine ati venit pe pagina mea oficiala de Facebook" si o fotografia in care tinea o hartie in mana cu mesajul: "Buna. Sunt eu, adevarata Simona".

Pagina de Facebook oficiala a jucatoarei de tenis Simona Halep are in prezent aproape 453.000 de like-uri si numarul creste la fiecare refresh. Pagina oficiala a Simonei Halep a fuzionat cu o pagina deja existenta dedicata jucatoarei a Wikipedia, potrivit unui anunt care apare pe contul de Facebook.

Facebook Simona Halep

Recent, Simona Halep a incheiat un parteneriat cu Dedeman, liderul pietei de bricolaj. Parteneriatul presupune ca Dedeman va construi cate un teren de tenis pentru fiecare nou magazin deschis.

Jucatoarea de tenis Simona Halep va deveni din 11 august numarul 2 mondial. Simona Halep a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 20-26 octombrie, in Singapore.

"Am muncit foarte mult ca sa devin cea mai buna jucatoare care puteam fi. Acest an a fost incredibil pana acum si sa urc pe locul doi in clasament reprezinta o mare realizare. Mai este mult tenis de jucat in acest an si abia astept sezonul pe hard. Raman concentrata pentru a ajunge la Turneul Campionelor din Singapore. Le multumesc tuturor fanilor si echipei mele pentru sustinerea continua. Ne vom vedea la Cincinnati", a spus Halep, potrivit Mediafax.

De-a lungul timpului, 11 jucatoare au ocupat locul 2 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera lor: Virginia Wade, Billie Jean King, Andrea Jaeger, Conchita Martínez, Jana Novotna, Anastasia Miskina, Svetlana Kuznetova, Vera Zvonareva, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska si Na Li.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri