Android KitKat isi continua evolutia in randul dispozitivelor echipate cu sistemul de operare dezvoltat de catre Google, peste o treime dintre terminalele mobile ruland in prezent versiunea 4.4 a sistemului de operare.

Potrivit unor statistici oferite de catre Google, KitKat si-a adjudecat in luna noiembrie 33,9% din totalul sistemelor de operare mobile dezvoltate de catre gigantul IT american, o crestere de circa 30% fata de nivelul inregistrat in luna octombrie. Chiar si asa, versiunile Jelly Bean 4.1.x, 4.2.x si 4.3 ale Google detin suprematia in randul dispozitivelor mobile cu Android, cu o cota cumulata de 48,7%, in scadere fata de peste 50% cat avea la final de octombrie.

Cum arata topul celor mai populare versiuni de Android

Topul celor mai populare versiuni ale sistemelor de operare dezvoltate de catre Google este completat de catre Gingerbread (9,1%) – cu versiunile 2.3.3 – 2.3.7, Ice Cream Sandwich (7,8%) si Froyo, cu numai 0,5. Desi lansat de curand, Android 5.0 Lollipop inca nu si-a facut aparitia in topul celor mai importante sisteme de operare Android, insa ne asteptam ca la final de decembrie sa avem o statistica exacta a situatiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri