Netflix a raportat venituri de 2,15 miliarde de dolari, record pentru companie si o crestere de 36% fata de trimestrul trei al anului precedent, scrie presa internationala.

Totodata, compania americana de streaming a adaugat 3,6 milioane de noi abonati, atingand si depasind lejer predictia initiala de 2,3 milioane.

Compania a atribuit succesul continutului original, si in special serialelor Stranger Things si Narcos, ambele disponibile si in Romania. Valoarea actiunilor companiei a crescut cu 20%.

Per total, compania are in prezent 86,7 milioane de membri. Oficialii Netflix subliniaza ca, desi continutul original necesita mult mai mult cash initial, in timp, renteaza, intrucat nu treuie sa plateasca taxe de licentiere si sindicale. Compania inceput sa traduca filmele si serialele si in limba romana, treptat aparand din ce in ce mai multe productii cu subtitrare in romana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri