Actionarii producatorului de mase plastice Prodplast Bucuresti (PPL) ar putea sa decida in urmatoarea AGA demararea unui program de rascumparare a 10% din capitalul societatii, potrivit unei raportari trimise BVB.
Cererea a fost formulata de catre SC Nord Bucuresti (NORD), actionar cu o detinere de 27,5% din capitalul Prodplast.

Pretul de achizitie va fi cuprins intre 0,86 lei/unitate si 1,27 lei/unitate. Ultima tranzactie cu titluri PPL a fost realizata pe Bursa la sfarsitul saptamanii trecute, o actiune a companiei fiind cotata la 1,25 lei.

In cadrul programului de rascumparare vor fi achizitionate maxim 1,7 milioane titluri Prodplast, echivalentul a 10% din capital, pe durata a 12 luni. Plata actiunilor se va face din profitul distribuibil din anul 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri