Sucursala din Romania a X-Trade Brokers are un nou director general dupa ce Victor Safta a fost inlocuit cu polonezul Tadeusz Kuropatwinski.
Safta s-a retras din functie pentru a-si pune in aplicare alte proiecte, se arata intr-un unui comunicat de presa al casei de brokeraj.

Tadeusz Kuropatwinski lucreaza pentru X-Trade din anul 2009 ca Associate Manager la sediul central din Polonia, iar din 2010 a ocupat functia de director adjunct al sucursalei din Romania, fiind responsabil cu coordonarea departamentelor de marketing, resurse umane si financiar.

“Este o sarcina dificila si plina de responsabilitati pe care o preiau avand doua obiective majore. Pe de o parte imi propun consolidarea pozitiei pe care X-Trade Brokers o are pe piata romaneasca mai ales din prisma educatiei populatiei in acest domeniu si a transformarii tranzactionarii pe pietele financiare intr-un “sport de masa”. Pe de alta parte, vizez cresterea volumelor tranzactionate in mod constant de catre clientii nostri”, a declarat Kuropatwinski.

X-Trade Brokers s-a lansat pe piata din Romania in anul 2009.

“Ca si volum de business, pentru anul curent obiectivul principal este stabilizarea volumelor tranzactionate si scaderea componentei <<sezoniere>>, prin care avem luni calendaristice in care marcam 1 miliard Euro tranzactii in marja si alte luni cu volume mult mai mici; ne propunem atragerea de noi clienti (in 2011 am castigat peste 800 de noi clienti), precum si cresterea volumelor tranzactionate de fiecare client, in primul rand prin sprijinirea acestora in mod educativ astfel incat sa isi creasca profiturile realizate din tranzactii si sa isi reduca dramatic pierderile", spune Kuropatwinski.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri