Apavital Iasi, compania care asigura alimentare cu apa potabila si industriala pentru municipiul Iasi, trei orase si 38 de comune din judetul Iasi a achizitionar 120.000 kg de benzine si 570.000 kg de motorina in sedinta de tranzactionare organizata pe Piata la disponibil a BRM Terminal Iasi in Ringul produselor petroliere.
In cadrul sedintei de tranzactionare desfasurata ieri au fost anuntate doua ordine initiatoare de cumparare benzina si motorina, apartinand Apavital Iasi. Ordinele de sens contrar de vanzare au fost inregistrate din partea Media Rom Grup Iasi pentru o cantitate de 120.000 kg benzina fara plumb C.O. 95 si din partea Oscar Downstream Bucuresti si Media Rom Iasi pentru 570.000 kg motorina ED iarna - vara, potrivit unui comunicat al BRM.

Pretul de pornire, solicitat de Media Rom a fost de 3,615 lei/kg pentru benzina, iar pentru motorina, s-a cifrat la 3,44539 lei/kg - solicitat de Oscar Downstream si la 3,613 lei/kg - solicitat de M Media Rom.

Pentru benzina, Apavital a acceptat pretul de 3,500 lei/kg (inclusiv acciza, exclusiv TVA) solicitat de Media Rom. Pentru motorina, in urma licitatiei cu strigare, pretul a scazut la 3,270 lei/kg (inclusiv acciza, exclusiv TVA), fiind solicitat de Oscar Downstream. Astfel, valoarea totala de tranzactionare se ridica la 420.000 lei pentru benzina si 1.863.900 lei pentru motorina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri