Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, a anuntat ca renunta la candidatura pentru un loc in cadrul Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, functie in care ar fi trebuit sa fie avizat astazi de catre actionari.
“Acum cateva luni cand mi s-a propus aceasta candidatura am stabilit ca principalul obiectiv sa fie cedarea managementul Fondului catre Franklin Templeton. Din moment ce semnarea contractului a fost stabilita de catre Guvern misiunea mea s-a incheiat”, a declarat pentru Wall-Street Lucian Croitoru.

La inceputul lunii februarie
, Guvernul a mandatat administrarea Fondului de catre Franklin Templeton in cadrul AGA.

In cadrul adunarii de astazi a actionarilor Fondului Proprietatea se va numi un nou consiliu de supraveghere. Printre persoanele nominalizate de catre Ministerul Finantelor se afla Gheorghe Pogea, fostul ministru de finante, economista Nicoleta Dumitrean si actualii membrii Ene Dinga, Eduard Goean si Corin Trandafir.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri