Trans Company SA, companie de transport din Focsani, a initiat un ordin de cumparare pentru 9.900 actiuni BVB la pretul de 30 lei/actiune, potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.
Pretul este cel mai mic dintre ofertele de cumparare, dar si de vanzare. Casa de brokeraj a vandut anul trecut actiuni ale Bursei la pretul de 35 lei/actiune, cel mai mic de pana atunci.

Pe segmentul de vanzare, Liviu Nicolae Tibichi, presedintele SSIF Transilvania Capital, ofera 3.250 de actiuni la 43 lei/actiune, cel mai mic pret de vanzare din acest an.

In prezent, 20.250 de actiuni BVB sunt scoase la vanzare cu preturi ce variaza intre 50 si 43 lei, in timp ce in cadrul ofertelor de cumparare exista cerere pentru 12.600 de titluri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri