Fondul Proprietatea a depus astazi cea mai mare parte a documentatiei necesare inscrierii, la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), ca alt organism de plasament colectiv (A.O.P.C.), de tip special, sub forma unei societati de investitii de tip inchis, informeaza un comunicat de presa.
Astfel, au fost depuse certificatul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului, incheierea judecatorului delegat de pe langa Oficiul Registrului Comertului prin care se autorizeaza constituirea Fondului Proprietatea si se dispune inregistrarea acestuia, actul Constitutiv al Fondului Proprietatea si Hotararea Adunarii Generale a Actionarilor Fondului Proprietatea S.A. nr. 1/5.03.2008 prin care s-a aprobat Actul Constitutiv al Fondului Proprietatea;

De asemenea, documentatia mai cuprinde si lista cuprinzand specimenele de semnaturi pentru reprezentantii Fondului Proprietatea in relatia cu CNVM, rapoartele de evaluare a companiilor din portofoliul fondului, contractul de administrare incheiat cu Franklin Templeton Investment Management Limited (Londra) si contractul incheiat cu un auditorul financiar.

La sfarsitul lunii februarie, Fondul Proprietatea si Franklin Templeton au semnat contractul de administrare.

Oficialii fondului spun ca listarea la cota Bursei de Valori Bucuresti se va face pana la finalul acestui an. Citeste si Cel mai dorit emitent, mai aproape de listare. 2010, un termen realist?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri