Casa de brokeraj WBS Romania a urcat in luna aprilie trei pozitii, de pe locul patru, fiind lider la Bursa din Sibiu la numarul de contracte derivate intermediate, respectiv 48.613 instrumente, potrivit unui comunicat la Sibex.
Pe urmatoarea pozitie se afla Tradeville cu 39.293 contracte, liderul de luna trecuta, fiind urmat de Broker Cluj, cu 27.117 derivate incheiate.

Pe locul a patrulea se afla casa de brokeraj Estinvest, care a coborat de pe locul al doilea in martie, intermediind 25.014 de contracte. KBC Securities a urcat 3 locuri fata de martie si se plaseaza in aprilie pe pozitia a cincea, cu 19.406 contracte, fiind urmat de IFB Finwest, care a urcat o treapta, cu 17.029 contracte.

Intercapital Invest a marcat in aprilie o coborare de o pozitie, pana pe locul al saptelea, dupa ce a intermediat 14.304 contracte. Pe pozitia a opta se afla Nova Invest, cu o urcare de doua locuri, cu 10.887 contracte, in timp ce pe noua s-a situat Fairwind Securities cu 8.896 derivate intermediate.

Pe locul 10 in aprilie s-a situat societatea de intermediere Interdealer Capital Invest, cu 7.661 contracte.

Carpatica Invest, cea mai activa pe piata spot

Pe piata spot a Bursei din Sibiu este listat un singur emitent, insasi Bursa Sibex (SBX), Carpatica Invest fiind cel mai activ pe acest segment, cu tranzactii in valoare de 2,05 milioane lei.

Pe urmatoarea pozitie se afla WBS Romania, cu 1,6 mil. lei, urmata de KBC Securities cu 1,3 milioane lei.

Pe locul patru s-a situat Actinvest, cu schimburi de 0,9 mil. lei, iar pe cinci HTI Valori Mobiliare, cu rulaje de 0,73 mil. lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri