Producatorul de profile si tevi din PVC Teraplast Bistrita (TRP) a raportat un profit net 2,48 mil. lei in primul trimestru al anului, in scadere cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
De asemenea, cifra de afaceri a companiei din perioada ianuarie-martie s-a ridicat la 34,3 mil. lei, in crestere cu 14% fata de intervalul similar de anul trecut.

“Asa cum ne-am asteptat primele trei luni ale anului au fost extrem de dificile pentru business, din cauza intarzierilor cu care s-au facut platile pentru proiectele publice deja realizate, a lipsei de finantare din partea institutiilor bancare pentru proiectele private, a dificultatii cu care institutiile statului au accesat cofinantarea pentru proiectele publice, dar si din cauza conditiilor meteorologice, iarna din 2010 fiind mai lunga si mai geroasa decat cele din anii precedenti. Cu toate acestea am reusit ca in primele trei luni din 2010 sa obtinem rezultate mai mari cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut", spune Florin Urite, director general al Teraplast.

Compania a investit 2,2 mil. lei, suma indreptata catre dezvoltarea parcului industrial din judetul Bistrita-Nasaud si extinderea portofoliului de sisteme.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri